Nieuw geluid The Opposites bij MTV Music Week

MTV heeft bekendgemaakt dat The Opposites donderdag 7 november op het podium van People’s Place staat tijdens de Ziggo presents MTV Music Week. In het sfeervolle decor van deze locatie laat The Opposites zich van een andere kant zien.

Het rapduo, bestaande uit Willem de Bruin en Twan van Steenhoven, presenteert zijn repertoire op een geheel nieuwe manier en wordt ondersteund met een volledige live band.

“We gaan niet letterlijk onze nummers naspelen, maar we gaan ze ook niet kapot maken. Waar mogelijk maken we ze nog spannender,” vertelt Willem van The Opposites. Het duo ziet dit concert dan ook als een unieke kans om een andere kant van hun talent te laten horen. “Akoestisch spelen is muziek maken met een hele andere intentie. Veel minder stampgehalte en beuken. De stijl die we naar voren gaan brengen zal richting de 80’s pop en disco zijn. We willen mensen energie geven en ook in deze setting weer overtuigen,” aldus de rapper.

Naast The Opposites zijn ook Nielson (6 november) en Kensington (8 november) te zien op het podium van People’s Place in een bijzondere akoestische sessie tijdens MTV Music Week. De kaartverkoop voor deze intieme concerten is vandaag gestart via mtvmusicweek.nl.

Lees ook:Optredens grote namen tijdens MTV Music Week (met schema!)
Lees ook:MTV EMA: The Killers toegevoegd aan line-up
Lees ook:MTV Music week breidt de line-up verder uit
Lees ook:TV-tip: Miley Cyrus bij MTV Unplugged
Lees ook:Veronicas Internet Jaaroverzicht met Tess Milne en Manuel Broekman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>