MTV Music Week presenteert: 2Unlimited Live 8 november

Vandaag maken Ray Slijngaard en Anita Doth bekend dat 2Unlimited op 8 november een uniek optreden met liveband zal verzorgen in de Amsterdamse Melkweg. Deze avond wordt in samenwerking met 90’s NOW neergezet ter gelegenheid van de MTV Music Week. Het wereldberoemde duo zal hier op een spectaculaire, nieuwe wijze hun grootste hits ten gehore brengen in een 70 minuten durende full entertainment show.

Het succesvolle duo 2 Unlimited scoorde in vijf jaar tijd heel wat wereldhits waaronder No Limit, Twilight Zone en Get Ready For This. Deze hits zijn onder meer te horen in films als Any Given Sunday, Final Destination, Space Jam en zijn tot op de dag van vandaag de meest populaire ‘Sports Anthems’ bij het NBA Basketball en de NFL Superbowl. Wereldwijd zijn er ruim 20 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land. Daarnaast belanden heel wat van hun hits op dancecompilaties die 60 miljoen keer over de toonbank gingen. 2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, verreweg het meest succesvolle muzikale exportproduct van de jaren negentig en ze wonnen maar liefst 3 World Music Awards als ‘Best Selling Artist of the Year!’.

Benelux succesverhaal
Het succesverhaal bestaat uit de Nederlandse artiesten Ray Slijngaard en Anita Doth en de Belgische producers Phil Wilde en Jean-Paul De Coster. Gezamenlijk maakten zij als eerste housemuziek op grote schaal tot een internationaal succes. Met hun kenmerkende 2 Unlimited sound schreven de artiesten en producers hit na hit wat resulteerde in een 4-tal record brekende albums: Get Ready!, No Limits, Real Things en Hits Unlimited! Sinds dit jaar hebben Ray en Anita een hernieuwde samenwerking gestart met Byte Records waardoor we kunnen spreken van de officiële terugkeer van 2 Unlimited!

2 Unlimited – Get Ready!
Op 30 maart 2013 vond de wereldprimeur van “2 Unlimited – Live in Concert” plaats in een uitverkocht  Antwerps Sportpaleis. Een registratie van dit concert is terug te vinden op het officiële 2 Unlimited Youtube kanaal: www.youtube.com/2unlimitedlive. In 2014 zal dit live concert een internationale vervolg krijgen met “Get Ready” als themasong. Het betreft hier een unieke samenwerking tussen 2 Unlimited en de excentrieke Amerikaanse super DJ Steve Aoki die het sports anthem “Get Ready for This” van 2 Unlimited heeft voorzien van diverse club remixen. “Get Ready” was afgelopen zomer op alle grote festivals al de highlight in de dj set van Aoki (Tijd: 35’55’’) en verschijnt op 28 oktober 2013.

Over MTV Music Week
Van 6 tot en met 9 november staat Nederland in het teken van de Ziggo presents MTV Music Week. Dit meerdaagse muziekfestival wordt gehouden in de dagen voorafgaand aan de muziekawardshow MTV EMA die op zondag 10 november plaatsvindt in de Ziggo Dome. De MTV Music Week richt zich op alle muziekfans. Iedere dag kunnen zij terecht voor een onvergetelijke muziekbeleving. De line-up zal bestaan uit nationale en internationale artiesten uit verschillende muziekgenres zoals pop, rock en dance. Tijdens deze week zijn er ieder avond verschillende muzikale optredens te bezoeken in de grote Amsterdamse poptempels en clubs zoals Paradiso, Melkweg, Bitterzoet, Jimmy Woo, AIR, Chicago Social Club en Club Ziggo. Main partner van de MTV Music Week en tevens lokale partner van de MTV EMA is Ziggo.

Alle updates rondom de MTV Music Week zijn te volgen via de website http://mtvmusicweek.nl

90’s NOW & MTV presents
2 Unlimited LIVE IN CONCERT
Vrijdag 8 november 2013
Melkweg – Amsterdam
Entree: € 16,- (excl. lidmaatschap)
Aanvang: 00.00 uur
www.melkweg.nl

EXCLUSIEVE PRE-SALE: tijdens 90’s NOW editie vrijdag 11 oktober – TICKETS AAN DE KASSA BIJ MELKWEG – AMSTERDAM

Kaartverkoop gaat aankomende maandag om 10.00 uur van start: http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Lees ook:Optredens grote namen tijdens MTV Music Week (met schema!)
Lees ook:MTV Music week breidt de line-up verder uit
Lees ook:MTV EMA: The Killers toegevoegd aan line-up
Lees ook:Nieuw geluid The Opposites bij MTV Music Week
Lees ook:Publiek gezocht voor MTV EMA; doe auditie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>