MTV EMA: The Killers toegevoegd aan line-up

Rocksensatie The Killers is toegevoegd aan de line-up van de muziekawardshow MTV EMA en de MTV Music Week. De Amerikaanse rapper en DJ Redfoo (LMFAO) is de officiële MC tijdens het event. Het opkomende muzikaal talent Ariana Grande doet verslag als social mediareporter.

The Killers zijn deze eerste week van november overigens niet alleen te zien tijdens de muziekawardshow. De internationale rockband treedt 8 november eerst op in Paradiso als onderdeel van MTV Music Week. Tijdens dit meerdaagse muziekfestival kunnen duizenden fans dagelijks terecht in alle grote clubs en poptempels van Amsterdam voor uiteenlopende muzikale optredens. Het optreden van The Killers is een special binnen de MTV Music Week en wordt later uitgezonden op de muziekzender als MTV World Stage-optreden. Op zondag 10 november staan ze voor de vierde keer op het podium van de MTV EMA, een dag voordat hun nieuwe album Direct Hits uitkomt.

De Amsterdamse Ziggo Dome is op 10 november het podium voor de MTV EMA 2013. De muziekawardshow wordt om 21.00 uur live uitgezonden op MTV. Ziggo is de lokale partner van de MTV EMA.

Klik hier voor informatie over de kaartverkoop.

Lees ook:MTV Music week breidt de line-up verder uit
Lees ook:Bruno Mars op podium MTV EMA in Amsterdam
Lees ook:Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack en Imagine Dragons bij MTV EMA
Lees ook:Optredens grote namen tijdens MTV Music Week (met schema!)
Lees ook:Publiek gezocht voor MTV EMA; doe auditie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>