Biggest Fans award uitreiking tijdens Red Carpet Show MTV EMA

Zondag zal rapper en producer Dizzee Rascal de ‘Biggest Fans’ award live tijdens de MTV EMA 2013 Red Carpet Show uitreiken. Ook de winnaar van de categorie ‘Best Look’ zal vanaf de rode loper bekendgemaakt worden. Vanaf 20.00 uur kunnen kijkers van de live uitzending op de eerste rij zitten om alles van dichtbij mee te maken.

Van interviews met A-list artiesten tot upcoming muziekartiesten en MTV acteurs. De presentatie van de MTV EMA 2013 Red Carpet Show is in handen van de internationale MTV presentatoren Laura Whitmore en Louise Roe. De MTV EMA 2013 vindt plaats op 10 november en wordt vanaf 21:00 uur live uitgezonden op MTV vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam.

Nieuwe MTV EMA-presenter
Vandaag maakt MTV ook bekend dat RJ Mitte, die de rol van Walt Jr. in de populaire serie Breaking Bad speelt, is toegevoegd als MTV EMA-presenter. Hij zal, naast de reeds aangekondigde MTV EMA-presenters Iggy Azalea, Jared Leto, Ellie Goulding, Bridgit Mendler, Carice van Houten en Colton Haynes, een van de felbegeerde awards overhandigen of een artiest aankondigen. De sponsor van de MTV EMA 2013 Red Carpet Show is essence. Ziggo, MTV Mobile en Monster DNA Headphones zijn de lokale partners van de MTV EMA.

Line-up MTV EMA 2013
MTV maakte al eerder bekend dat Bruno Mars, Kings of Leon, Icona Pop, Miley Cyrus, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers en Katy Perry optreden tijdens de MTV EMA 2013 in onze hoofdstad Amsterdam. De intergalactische MTV EMA-MC Redfoo, de backstage host Ariana Grande en natuurlijk Ron Burgundy van Anchorman 2 (Will Ferrell) zijn ook te zien tijdens de muziekawardshow. Fans kunnen hun stem uitbrengen tot 11.59 uur op vrijdag 8 november.

Klik hier om alles over MTV EMA te lezen.

Lees ook:Bruno Mars op podium MTV EMA in Amsterdam
Lees ook:Kings of Leon, Icona Pop, Jared Leto, Rita Ora en Bridgit Mendler bij MTV EMA
Lees ook:Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack en Imagine Dragons bij MTV EMA
Lees ook:MTV EMA: The Killers toegevoegd aan line-up
Lees ook:Optredens grote namen tijdens MTV Music Week (met schema!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>