Dag extra chillen op Mañana Mañana 2014

Afgelopen zomer vond voor de eerste maal Mañana Mañana plaats op Landgoed Enghuizen in het Achterhoekse Hummelo. De organisatie, Feestfabriek Alles Komt Goed BV, sprak na afloop van een daverend succes vanwege de hartverwarmende reacties van de bezoekers en omdat het festival volledig uitverkocht was. De Feestfabriek is verheugd om te kunnen meedelen dat Mañana Mañana wordt uitgebreid met een extra festivaldag en dat de voorverkoop zal starten op vrijdag 21 maart, oftewel: met het begin van de lente.

De organisatie maakt met trots bekend dat Mañana Mañana in 2014 een vervolg krijgt op dezelfde prachtige plek. Landgoed Enghuizen, het Vondelpark van de Achterhoek, in Hummelo blijft het sfeervolle decor. Bezoekers zijn nu ook op vrijdag 29 augustus al welkom. Uiteraard zal er dan ook volop programma zijn. De voorverkoop start, zoals gezegd, op vrijdag 21 maart. Vanaf 11:00 uur is het dan mogelijk om kaarten bestellen via de Mañana Mañana website. Kinderen tot 1,40 meter hebben gratis entree. De organisatie adviseert om er om tijd bij te zijn met bestellen aangezien de afgelopen editie volledig uitverkocht was.

Mañana Mañana heeft een duurzaam karakter en er wordt getracht zoveel mogelijk samen te werken met lokale ondernemers en verenigingen. Een gedeelte van de baten van Mañana Mañana zullen onder andere aangewend worden voor het behoud en restauratie van Landgoed Enghuizen en haar omgeving.

Mañana Mañana
Datum: 29, 30 en 31 augustus 2014
Locatie: Landgoed Enghuizen, Hummelo
Start voorverkoop: vrijdag 21 maart 2014 om 11:00 uur via de website
Meer info: mananamanana.eu

Lees ook:Nieuw van organisatie Zwarte Cross relaxte Mañana Mañana
Lees ook:Eerste editie Mañana Mañana bijna uitverkocht!
Lees ook:Zwarte Cross: vrijdag nu ook volledige festivaldag!
Lees ook:Kaart-en muntprijzen Zwarte Cross stijgen in 2014 niet
Lees ook:SLAM!Beachbreak aanstaande zondag uitverkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>