Release Xpress van dj Erik Arbores in Walibi

De track ‘Xpress’ van dj Erik Arbores is vandaag officieel gereleased in Walibi Holland en vanaf nu te downloaden via iTunes. Arbores produceerde de track voor de gelijknamige thrill ride ‘Xpress: Platform 13’, waar hij , samen met 26 gelukkige prijswinnaars, als eerste bezoeker werd gelanceerd. Daarnaast werd de samenwerking tussen dance4life, waar Erik Arbores ambassadeur voor is, vandaag officieel gemaakt door het tekenen van het contract door beide directies.

Walibi Holland =  Hard gaan!
Er maar één plek waar bezoekers terecht kunnen voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vinden ze alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Ook dit seizoen is het keihard feesten geblazen in Walibi Holland. Deze zomer is het park weer extra lang open voor de speciale festivals. Music. DJ’s. Dance. It’s all there! Zo is Out of Control dé party aan het einde van het schooljaar, namelijk op zaterdag 5 juli. Daarnaast vindt in juli en augustus het zomerfestival Summer Nights voor de vierde keer plaats. In oktober staan de altijd beruchte Halloween Fright Nights weer op de agenda. Mocht één dag niet voldoende zijn, dan kunnen bezoekers blijven logeren in vakantiepark Walibi Village. De compleet vernieuwde 2-, 4-, 7- of 8-persoonshuisjes zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Hier kunnen bezoekers lekker relaxen en bijkomen in hun eigen huisje. En dat met attractiepark Walibi Holland in de achtertuin.

Download hier de track ‘Xpress’.

Walibi Holland is vanaf zaterdag 5 april weer geopend.

Lees ook:Xpress: Platform 13 – nieuw in Walibi Holland
Lees ook:Dj Alvaro complementeert line-up Out of Control
Lees ook:Zomerfestival Summer Nights in Walibi Holland
Lees ook:Erik Arbores en Esmée Denters maken track voor dance4life
Lees ook:Line-up Out of Control in Walibi Holland bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>