Xpress: Platform 13 – nieuw in Walibi Holland

Xpress: Platform 13 is de nieuwste attractie in Walibi Holland. Tijdens de pre-opening van het park konden bezoekers voor het eerst genieten van deze rollercoaster. Jongerenblog was van de partij om als één van de eerste een ritje te maken. En wat was dat gaaf…

Als eerste werden de bezoekers van de pre-opening getrakteerd om een spectaculaire lancering van Xpress: Platform 13. Acteurs speelden een spannende scène om vervolgens met een knal over te gaan naar het optreden van dj Erik Arbores. Wat een show zeg: vuur, vuurwerk en dan de lekkere beats van zijn track Xpress. Zo kregen wij er wel zin in!

Xpress: Platform 13 is een heel verrassende rollercoaster. Je vindt ‘m aan het begin van het park. Het sfeertje is best creepy, waardoor je echt geen idee hebt wat je kunt verwachten. Te veel gaan we niet verklappen. Dit moet je echt zelf ervaren. Hard gaan – de kreet van het park dit seizoen – ga je absoluut!

Walibi Holland heeft sowieso veel te bieden voor de liefhebbers van spannende attracties. Echt hier gil je op een dag vele malen de longen uit je lijf. Naast Xpress: Platform 13 blijven Condor en Goliath nog steeds aanraders. De nieuwe rollercoaster is dus een perfecte aanvulling op het park waar jonge thrillseekers absoluut de dag van hun leven beleven.

Morgen kun je hier foto’s van de pre-opening en lancering van Xpress: Platform 13 bekijken.

Lees ook:Release Xpress van dj Erik Arbores in Walibi
Lees ook:Zomerfestival Summer Nights in Walibi Holland
Lees ook:Dj Alvaro complementeert line-up Out of Control
Lees ook:Walibi Holland Fast Lane; kortere wachtrij met smartphone
Lees ook:Alle Mario’s verzamelen in Walibi Holland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>