Line-up van uitverkocht SLAM!Koningsdag in Alkmaar

Op zaterdag 26 april vanaf 12.00 uur is P8 van het AFAS stadion in Alkmaar hèt podium voor SLAM!Koningsdag! De line-up is inmiddels compleet, maar zelfs voordat alle namen bekend werden gemaakt waren de kaartjes al op.

De line-up: Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano, Showtek, The Partysquad, Sidney Samson, Sharon Doorson, FeestDJRuud, Justin Prime, W&W, Kraantje Pappie, Lange Frans, Wildstylez, Bassjackers, Jochen Miller, Ronnie Flex, Firebeatz, Martijn La Grouw, Michael Blijleven en Gers Pardoel zorgen voor een onvergetelijke dag.

www.slamfm.nl/koningsdag

Lees ook:Chuckie en Sidney Samson ook op SLAM!Koninginnedag
Lees ook:Deze artiesten staan op uitverkochte SLAM!Koninginnedag
Lees ook:Line-up SLAM!FM Koninginnedag Java-eiland, Amsterdam
Lees ook:Tahnee Frijters op cover nieuwe Dance Smash CD
Lees ook:538Koningsdag in Breda: 40.000 bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>