538Koningsdag in Breda: 40.000 bezoekers

Foto: Martin Garrix. Credits: Kevin VerkruijssenMaar liefst 40.000 bezoekers gingen los tijdens 538Koningsdag in Breda. Onder andere Armin van Buuren, Martin Garrix, The Partysquad, VanVelzen, Gers Pardoel en BLØF traden op.

Oliver Heldens – bekend van de Top 40 hit ‘Gecko’ – sloot het event spectaculair af met een dikke DJ-set. Het hele evenement was live te horen op Radio 538. Maandag aanstaande tussen 19:00 en 21.00 uur is een compilatie van de dag te zien op 538TV.

Bekijk alle video en foto’s van de dag op: www.538.nl/koningsdag.

Lees ook:Line-up van uitverkocht SLAM!Koningsdag in Alkmaar
Lees ook:Sylvie van der Vaart in bikini: foto’s en backstage video!
Lees ook:Feist bevestigd voor Lowlands
Lees ook:538 Dance Smash CD Vol. 3 verkrijgbaar
Lees ook:Deel live vanaf NX1100 camera belevenissen met vrienden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>