Sziget Festival strijkt 24 mei neer in Amsterdam

The Student Hotel goes camping with Sziget! Dé nieuwe hotspot in Amsterdam-West trapt op zaterdag 24 mei aanstaande het festivalseizoen af tijdens de officiële Sziget pre-party. Een top-of-the-bill en Sziget-waardige line-up met Guerilla Speakerz, Baskerville en Trashbounce wordt uit de kast getrokken. De pre-party is de perfecte opwarmer voor het festival zelf; The Student Hotel verzorgt dit jaar complete Sziget 2014 festivalpakketten, die vanaf nu te bestellen zijn.

Sziget is één van de grootste en meest gewaardeerde muziekfestivals in Europa en keert dit jaar van 11 tot 18 augustus terug in Boedapest, Hongarije. Aan Nederland de eer om de officiële pre-party te hosten, waarvoor The Student Hotel op 24 mei wordt omgedoopt tot Sziget festivalterrein. En omdat al die festivals een rib uit je lijf kosten, is de entree voor deze knaller helemaal gratis!

Om 19.00 uur is de kick-off, met een easy going BBQ in de Beergarten en cocktails bij de Detoxbar. Opgewarmd en klaar voor party madness? Vanaf 21.00 uur staan de dj’s klaar om de tent en tuin te rocken. De festivalveteranen van Baskerville komen knallen met hun beruchte electro beats, Guerilla Speakerz doet hun legendarische set van Lowlands 2013 dunnetjes over met een bak vol housy grime en dan schakelen we naar een nog hogere versnelling met de diepe B.my.Lake techno sounds van Trashbounce. Je hoeft na afloop niet eens naar huis te strompelen. Iedereen die een festivalpakket heeft aangeschaft, kan zijn tentje opslaan in de tuin om daar te overnachten. Neem dan wel even je aankoopbevestiging mee.

The Student Hotel x Sziget festivalpakketten
Smaakt de pre-party naar meer? The Student Hotel biedt – in samenwerking met Sziget – drie speciale pakketten aan om jou de meest complete Sziget-ervaring te geven. Het eerste pakket begint met twee nachten party-prepping in The Student Hotel, waarna je met alle andere Nederlandse Sziget gangers met de Sziget Express naar Hongarije vertrekt. Na een week keihard feesten, keer je moe maar voldaan terug naar The Student Hotel, waar je nog een dag kunt bijkomen van de festivaltrip van je leven. Met het tweede pakket kan je nog een stapje verder gaan en na Sziget doorknallen naar de officiële after: het B my Lake festival (winnaar Best New International Festival Award). Liever je lichaam en geest laten bijkomen van al het feestgeweld? Boek dan het pakket waar je na Sziget naar het idyllische Detoxfestival wordt gebracht voor relaxation, heerlijke massages en rustgevende yoga.

Zie jij zo’n festivalpakket wel zitten of wil je gewoon graag bij deze niet-te-missen gratis Sziget pre-party zijn? Claim dan jouw plek op de gastenlijst door je aan te melden via thestudenthotel.com/sziget-preparty. Je staat er dan automatisch +1 op. Wacht niet te lang, want de plekken zijn beperkt!

Lees ook:Dj Alvaro complementeert line-up Out of Control
Lees ook:Neem Pringles Summer Festival kit mee naar Extrema Outdoor (win!)
Lees ook:Word jurylid bij het Latin American Film Festival!
Lees ook:Zoek je een kamer in Amsterdam? Ontdek The Student Hotel
Lees ook:Presentatie onderzoeksrapport rellen Project X Haren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>