Guilty pleasures van Blaudzun, Douwe Bob en Waylon

‘Wake Me Up Before You Gogo’ van Wham, ‘Believe’ van Cher en ‘Waar is de Zon’ van Willeke Alberti. Allemaal nummers die eigenlijk niet kunnen maar waar veel mensen stiekem van genieten. Voor het VARA-programma De Wereld Draait Door maakten bekende artiesten het afgelopen seizoen een geheel eigen versie van hun Guilty Pleasure. Die nummers sloegen zo aan dat er zondag 14 september een concert wordt gehouden gehouden in Paradiso, Amsterdam.

In Paradiso treden artiesten op die het afgelopen seizoen aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk hun onverwachte muzikale genoegens op een geheel eigen wijze hebben laten horen. Op het podium staan Danny Vera, Douwe Bob, Shirma Rouse, Blaudzun, Niels Geusebroek, Alex Roeka, Tessa Rose Jackson, Marien Dorleijn, Tim Knol, Qeaux Qeaux Joans, Hadewych Minis, Michael Prins, Bo Saris, Waylon, Bente en Janne Schra.

Klik hier voor meer informatie en kaarten.

Lees ook:Avril Lavigne helpt je bij het ontdekken van je eigen stijl
Lees ook:Zomer op je radio met 538 Zomer Top 1000
Lees ook:Album De Beste Singer Songwriter Van Nederland Deel 2
Lees ook:Nieuw geluid The Opposites bij MTV Music Week
Lees ook:Een kennismaking met Sofie Winterson..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>