Win New Kids Nitro boek – Hillemoal Koekwous Jonguh!

New Kids Nitro draait sinds gister in de bioscoop. Het is het vervolg op New Kids Turbo, waar vorig jaar meer dan een miljoen bezoekers van hebben genoten. En zoals bij de vorige film is er weer een boek. Jongerenblog mag drie exemplaren weggeven.

Het New Kids Nitroboek is wederom een onmisbaar verzamelobject voor alle fans van deze grofgebekte, kansloze gasten met een zachte ‘g’ uit het inmiddels legendarische Maaskantje. Met ditmaal vele illustraties en andere kijkjes achter de schermen van een zomer vol goedkoop bier, zaadlozingen, explosies, zombies, straatraces en regen.

Het officiële New Kids Nitroboek is samengesteld door het Amsterdamse conceptbureau Habbekrats (onder meer bekend van Rabat, de bestseller New Kids Turboboek en New Kids Schoolagenda 2011/2012).

Winnen:
1. Volg @jongerenblog op twitter en verstuur het volgende bericht: Ik volg @jongerenblog en maak kans op het New Kids Nitro boek. Doen jullie ook mee: http://bit.ly/rxLHWn ?

2. Natuurlijk vind je onze Facebook-pagina leuk. Heb je nog niet op ‘like’ geklikt, doe dit dan snel! Op onze Facebook-pagina ontdek je de afbeelding van dit boek. Tag jezelf in de foto en deel deze actie met je vrienden (klik op delen).

3. Mail naar [email protected] en leg uit waarom jij dit boek moet winnen.

Lees ook:Win! 538 Hitzone 59 @Jongerenblog
Lees ook:Paranormal Activity 3: win camera @jongerenblog
Lees ook:Win Mission: Impossible – Ghost Protocol bioscoopkaartjes
Lees ook:Win! Clutch uit Sylvia’s Secrets Collection
Lees ook:Truth or Dare: durf jij mee te spelen? Win @jongerenblog!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>