American Pie Reuninon gemist in de bioscoop?

Heb je American Pie Reunion gemist in de bioscoop? Vanaf vandaag is deze film uitgekomen op DVD en Blu-ray. Persoonlijk vind ik de American Pie-films altijd heerlijk vermaak voor op een luie avond. Dat moet dus goed komen nu de vrienden uit 1999 weer bij elkaar komen voor een ultieme high school reünie.

De inmiddels volwassen geworden matties komen na jaren weer bij elkaar en worden al snel opgezweept door de hormonen van de seksueel gefrustreerde tieners. Tijdens de reünie halen de oude kameraden herinneringen op en komen ze erachter wat er allemaal wel, en niet is veranderd.

Leuk detail is dat de ouder geworden hoofdpersonages weer terug te zien zijn in American Pie Reunion. Chris Klein (Oz), Thomas Ian Nicholas (Kevin), Tara Reid (Vicky), Natasha Lyonne (Jessica), Seann William Scott (Stifler), Jason Biggs (Jim), Alyson Hannigan (Michelle), Mena Suvari (Heather), Eddie Kaye Thomas (Finch), Jennifer Coolidge (Stiflers moeder) en Eugene Levy (Jims vader) bezorgen je een avond vol humor.

DVD: American Pie: Reunion
Blu-ray: American Pie: Reunion

Lees ook:American Pie: Reunion 5 april in bioscoop (Win!)
Lees ook:Jessica en Nick uit elkaar
Lees ook:2 Movie Pack: Notting Hill en My Best Friend’s Wedding
Lees ook:American Pie-acteur betrapt tijdens masturberen
Lees ook:Dit Was Het Nieuws ook met onbekende Nederlander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>