Trailer Valentino met Najib Amhali, Elise Schaap en Yolanthe

Valentino (Najib Amhali) is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft een relatie met Monique (Elise Schaap), de dochter van zijn baas (Derek de Lint). Hij staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen. Maar Valentino heeft één probleem; hij is namelijk geen Italiaan! Bekijk de trailer van de film waarin ook Johnny de Mol, Yolanthe Sneijder Cabau en Nasrdin Dchar een rol hebben.

Valentino draait vanaf 21 maart 2013 in de bioscoop.

Lees ook:Mark Wahlberg over Ted en Yolanthe Sneijder Cabau
Lees ook:Yolanthe Sneijder Cabau vertelt over moeilijke jeugd
Lees ook:ParaNorman 15 augustus in de bios (Win!)
Lees ook:Fanscreening Bad Grandpa met Johnny Knoxville
Lees ook:Nieuwe G.I. JOE film 28 maart in bios; win dvd deel 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>