Stem op je favoriete Valentijnsfilm; Net5 zendt ‘m uit

Net5 viert Valentijnsdag met de meest romantische film volgens de kijker en een speciale aflevering van de entertainmentshow Mobbed. Nu kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete Valentijnsfilm. Wordt het Love and Other Drugs, Knocked Up of Leap Year?

Valentijnsdag is de perfecte dag voor een romantische film! Iedereen kan via Net5+ en de Facebook-pagina van Net5, en vanaf 7 februari via Twitter stemmen op zijn of haar favoriete Valentijnsfilm. Welke titel wordt verkozen tot de meest romantische film? De opties zijn:

Love and Other Drugs
Maggie (Anna Hathaway) is een vrolijke vrije geest die zich door niets of niemand laat binden. Ze komt haar gelijke tegen in de charmeur Jamie (Jake Gyllenhaal). De opbloeiende open relatie tussen Maggie en Jamie overvalt hen allebei. Ze raken verslaafd aan de ultieme drug: de liefde.

Knocked Up
Het rooskleurige leventje van journaliste Allison Scott (Katherine Heigl) verandert compleet nadat ze met nietsnut Ben Stone (Seth Rogen) in bed is beland. Dit dronken avontuurtje heeft namelijk een ongewenste zwangerschap als gevolg. Allison kiest ervoor om Ben overal bij te betrekken. Maakt hij zich snel uit de voeten of neemt hij zijn verantwoordelijkheid?

Leap Year
Anna (Amy Adams) wacht al vier jaar op een huwelijksaanzoek van haar vriend Jeremy (Adam Scott). Op schrikkeldag is Jeremy in Ierland en Anna besluit hem achterna te reizen en zelf ten huwelijk te vragen. Haar vlucht wordt echter omgeleid naar Wales. Met behulp van de plaatselijke kroegbaas Declan (Matthew Goode) probeert Anna alsnog bij Jeremy te komen om de grote vraag te stellen.

Mobbed: Het meest bizarre huwelijksaanzoek ooit
In de entertainmentshow Mobbed: Het meest bizarre huwelijksaanzoek ooit worden persoonlijke boodschappen overgebracht door middel van flash mobs. Van liefdesverklaringen tot bedankjes; er komen allerlei berichten voorbij. Op 14 februari is de Valentijnsspecial te zien waarin een spectaculair huwelijksaanzoek wordt gedaan. Model Nikki wordt volledig verrast door een flash mob. Deze eindigt in een romantisch moment waarop haar vriend Justin Davis op zijn knieën gaat en Nikki ten huwelijk vraagt.

Lees ook:Wie is de vader van het kind van Anna Nicole Smith?
Lees ook:Is de klassieker Anna Karenina nog steeds het kijken waard?
Lees ook:Bro’s before ho’s: Tim Haars, Sylvia Hoeks en Theo Maassen
Lees ook:Pitch Perfect: David Guetta zou met open mond kijken
Lees ook:Zusje Britney Spears zwanger van oude man!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>