Win bioscoopkaartjes Mama; film van Guillermo del Toro

‘Mama’ is een bovennatuurlijke thriller van producent Guillermo del Toro over twee jonge meisjes die verdwenen op de dag dat hun moeder werd vermoord. Deze film draait vanaf vandaag in de bioscoop en wij mogen kaartjes weggeven!

Als de meisjes vijf jaar later worden teruggevonden in een verlaten hut beginnen ze een nieuw leven bij hun oom Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) en zijn vriendin Annabel (Jessica Chastain). Maar hoe hebben ze al die jaren overleefd en wie hoort Annabel iedere nacht fluisteren in hun slaapkamer?

www.mama-film.nl - www.facebook.com/MamaFilmNL

WINNEN
Jongerenblog mag kaartjes voor deze film weggeven. Om te winnen hoef je alleen een mailtje te sturen naar [email protected] o.v.v Mama met daarin je adres. Let op de film heeft als adviesleeftijd zestien jaar of ouder gekregen.

Wil je nog meer winnen, klik dan hier voor andere prijsvragen van Blog.nl.

Lees ook:Win kaartjes voor spannende crime-thriller The Sweeney
Lees ook:Win kaartjes voor Flight met Denzel Washington
Lees ook:Pitch Perfect vanaf 3 januari in de bioscoop
Lees ook:Nieuwe G.I. JOE film 28 maart in bios; win dvd deel 1
Lees ook:Win kaartjes voor Les Misérables – 10 januari in de bios

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win bioscoopkaartjes Mama; film van Guillermo del Toro

  1. irene niec

    Een van mijn kleindochters heeft de film gezien. Hij was best gaaf!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>