Makers van New Kids werken aan speelfilm Bro’s Before Ho’s

v.l.n.r. Flip van der Kuil en Steffen Haars – fotografie: Joël Frijhoff

New Kids-regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil starten deze zomer met de opnames van de nieuwe Eyeworks speelfilm Bro’s Before Ho’s. Dat maken Eyeworks en Benelux Film Distributors vandaag bekend. Bro’s Before Ho’s is een romantische komedie en daarmee een nieuw genre voor de makers van de hitfilms New Kids Turbo en New Kids Nitro. De film verschijnt december 2013 in de bioscopen.

De afgelopen jaren hielden Haars en Van der Kuil het Nederlandse volk in de greep met hun creatie New Kids. Na een succesvolle tv-serie, bezochten 1,6 miljoen Nederlandse bioscoopbezoekers de speelfilms New Kids Turbo en het vervolg New Kids Nitro. Ook in buurlanden Duitsland en België trokken de New Kids volle bioscoopzalen. Bro’s Before Ho’s wordt zowel geschreven als geregisseerd door Steffen & Flip, die verheugd zijn dit nieuwe avontuur aan te gaan; ”Bro’s Before Ho’s is een romantische komedie, precies zoals wij die zelf zouden willen zien. Een lief verhaal vol met keiharde grappen.” Op dit moment is de casting van de film in volle gang en is de invulling van acteurs nog niet bekend.

Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (29) en zijn geadopteerde broer Jules, tevens beste vriend. Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is te veel gezeik. Zij leven het leven waar elke man van droomt, totdat ze allebei verliefd worden op hetzelfde meisje.

Lees ook:Bro’s before ho’s: Tim Haars, Sylvia Hoeks en Theo Maassen
Lees ook:The Flexican & Sef maken titelsong voor BROs BEFORE HOs
Lees ook:New Kids Nitro scoort platina status
Lees ook:New Kids stoppen: Huub, Tim, Steffen, Wesley en Flip
Lees ook:New Kids snappen commotie rond Nitro niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>