Win bioscoopkaartjes voor Dead Man Down met Colin Farrell

In de kwalitatieve actiethriller Dead Man Down speelt Colin Farrell de gekwelde geest Victor. Wanneer zijn vrouw en dochter vermoord worden, heeft hij nog meer één missie in zijn leven: wraak. Wil jij deze film zien, plan dan snel een bioscoop-avondje. Hij draait nu namelijk. Om dat te vieren, organiseren we een actie waarbij we 3×2 bioscoopkaartjes weg mogen geven. Doe snel mee!

Als Victor in aanraking komt met zijn overbuurvrouw Beatrice (Noomi Rapace), die zint op wraak op degene die haar ooit heeft aangereden, slaan de twee de handen ineen om zich op de daders te wreken. Dead Man Down wordt geregisseerd door Niels Arden Oplev die eerder met Noomi Rapace samenwerkte voor The Girl with the Dragon Tattoo.

WINNEN!
Wil jij de bioscoopkaartjes winnen, stuur dan een mailtje naar [email protected] met daarin je adres. Laat ons weten waarom jij nieuwsgierig naar deze film bent.

Lees ook:Win The Last Exorcism: God Asks, the Devil Commands
Lees ook:Win kaartjes voor Hugo-voorstelling op Valentijnsdag
Lees ook:Walking the Dead, Deep Cover en Saving Grace op RTL Crime
Lees ook:Win kaartjes voor remake horror film Evil Dead – nu in bios
Lees ook:Win bioscoopkaartjes Mama; film van Guillermo del Toro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>