Win The Last Exorcism: God Asks, the Devil Commands

‘The Last Exorcism: God Asks, the Devil Commands’ draait vanaf volgende week (25 april) in de bioscoop. Jongerenblog mag 3 x 2 bioscoopkaartjes weggeven. Willen jullie deze angstaanjagende horrorfilm ook zien?

In ‘The Last Exorcism: God Asks, the Devil Commands’ ontmoeten we Nell (Ashley Bell), een studente die haar leven weer probeert op te pakken na een heftige periode waarin ze bezeten werd door een demon. Dat blijkt echter nog niet zo makkelijk…

Wanneer haar vrienden via youtube op documentaire beelden stuiten van Nell’s huiveringwekkende uitdrijving, realiseert ze zich dat de demonen uit het verleden nog steeds op haar jagen. De eens verdreven demon Abalam heeft zijn weg teruggevonden en heeft weerzinwekkende plannen met haar.

De producer van deze nagelbijtende horror is Eli Roth, onder meer bekend van Hostel en The Man With The Iron Fists.

WINNEN!
Wil jij de bioscoopkaartjes winnen, stuur dan een mailtje naar [email protected] met daarin je adres. Laat ons weten waarom jij nieuwsgierig naar deze film bent.

Lees ook:Win bioscoopkaartjes voor Dead Man Down met Colin Farrell
Lees ook:2 Movie Pack: The Devil Wears Prada en Eat Pray Love
Lees ook:Win bioscoopkaartjes Mama; film van Guillermo del Toro
Lees ook:Recensie – Evil Dead: lekker goor
Lees ook:SpangaS-acteurs spelen hoofdrol in korte horrorfilm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>