Gezocht: de rode draad van Small Apartments…

Goed nieuws voor iedereen die van grappige films houdt: ‘Small Apartments’ is nu verkrijgbaar op DVD. Blogger Irene Groenink heeft de komedie voor Jongerenblog bekeken en ging na of de film inderdaad zo grappig is als het DVD-hoesje doet vermoeden.

Small Apartments draait om de bijzondere levenswijze van Franklin Franklin. Franklin woont in een klein appartement in Los Angeles. Zijn huurbaas ligt dood in de keuken. Iedere ochtend blaast hij het hele appartementencomplex wakker met zijn Zwitserse hoorn, ’s avonds gluurt hij naar zijn sexy overbuurvrouw en daartussendoor waggelt hij in zijn boxer rond en drinkt hij altijd dezelfde frisdrank. Tevens heeft Franklink een gestoorde broer die hem iedere dag een enveloppe met afgeknipte teennagels toestuurt..

Het zal je na deze beknopte samenvatting waarschijnlijk niet verbazen als ik zeg dat de film eigenlijk nergens over gaat. Geen rode draad, geen goed verhaal, niks. Steeds hoopte dat ik dat er nog een plot zou komen, maar dat gebeurde niet. Het enige verrassende element was dat de gestoorde broer van Franklin helemaal niet zo gestoord bleek te zijn als iedereen dacht..

Ik heb weinig, of eigenlijk zelfs niét gelachen tijdens de film. Ik heb eerder mijn hoofd weggedraaid omdat het mij iets te smerig werd. Ik word namelijk niet echt vrolijk van een hond die knabbelt aan de teen van een lijk of van geslachtsdelen met mosterdsaus. Geen idee hoe het met jullie zit?

Hoofdrolspeler Matt Lucas, met name bekend van ‘Little Britain’, moet ik wel complimenteren. Hij speelt zijn rol zó goed, dat ik me amper voor kan stellen dat hij in het echt niét zo vies, fatsig en zielig is. Misschien wil ik dat ook wel helemaal niet weten, haha.

Ben je, juíst door deze ietwat negatieve geluiden, nieuwsgierig geworden naar de film? Bestel ‘Small Apartments‘ via bol.com (klik op de titel). Heel veel kijk eh plezier?!

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Lay the favourite: bekende acteurs geen garantie…
Lees ook:App-hoofdrolspeelster Hannah Hoekstra snapt niets van apps
Lees ook:Jongerenblog bekijkt Here Comes The Boom
Lees ook:Jongerenblog bekijkt film This Is 40
Lees ook:Next Generation #SYTYCD: Nederland barst van jong talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>