Fast and Furious 6 op 23 mei in bioscoop (Win!)

Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson keren terug in het nieuwe deel uit de blockbuster franchise Fast & Furious. In het meest spectaculaire actie-avontuur tot nu toe, Fast & Furious 6, herenigen zij zich met de populaire castleden uit de vorige films: Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris “Ludacris” Bridges en Elsa Pataky. Ze worden bijgestaan door de bikkelharde nieuwkomers Luke Evans en Gina Carano. Wij mogen dit vieren met een leuke actie!

Dom (Vin Diesel), Brian (Paul Walker), en de rest van het team hebben $100 miljoen overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de Janeiro. Ze zijn nog steeds voortvluchtig en wonen nu verspreid over de hele wereld. Hobbs (Dwayne Johnson) is een internationale criminele organisatie op het spoor onder leiding van Owen Shaw (Luke Evans). Wanneer Hobbs ontdekt dat Dom’s doodgewaande voormalige vriendin Letty (Michelle Rodriguez) de rechterhand is van Shaw, schakelt hij de hulp in van Dom en zijn team. Ze reizen af naar Europa om in de straten van Londen de strijd aan te gaan met deze meedogenloze criminelen.

23 mei in de bioscoop, ook in IMAX.

www.fastandfurious.nlwww.facebook.com/FastandFuriousNL

Laat ons weten waarom je nieuwsgierig naar het zesde deel bent en maak kans op een shirt en cap.


Lees ook:Win een Fast & Furious prijzenpakket!
Lees ook:Bekende actie in Fast & Furious 6
Lees ook:Racen tijdens de premiére van Fast & Furious!
Lees ook:Snitch 18 april in de bioscoop; win filmpakket!
Lees ook:Nieuwe G.I. JOE film 28 maart in bios; win dvd deel 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>