Racen tijdens de premiére van Fast & Furious!

Getunede auto’s, sexy dames, harde muziek en mooie danseressen: De Arena Boulevard stond gisteravond volledig in het teken van Fast & Furious 6. Jongerenblog was daar natuurlijk bij aanwezig. Lees het verslag van blogger Jessey de Graaf.

In de film hebben Dom (Vin Diesel), Brian (Paul Walker), en de rest van het team $100 miljoen overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de Janeiro. Ze zijn nog steeds voortvluchtig en wonen daarom verspreid over de hele wereld. Hobbs (Dwayne Johnson) is een internationale criminele organisatie op het spoor onder leiding van Owen Shaw (Luke Evans). Wanneer Hobbs ontdekt dat Dom’s doodgewaande voormalige vriendin Letty (Michelle Rodriguez) de rechterhand is van Shaw, schakelt hij de hulp in van Dom en zijn team. Ze reizen af naar Europa om in de straten van Londen de strijd aan te gaan met deze meedogenloze criminelen.

De premiére van het zesde deel van de reeks Fast & Furious trok naast bekende Nederlanders ook veel autoliefhebbers, want het hele plein stond vol met de dikste auto’s van het moment. Autocoureur Tim Coronel opende de premiere met een zogenaamde drift show. Hij draaide enorm veel rondjes in zijn raceauto op een relatief klein stukje. Het geluid van dat driften was oorverdovend, maar wel heel gaaf! Na tien minuten stond de hele bouelevard al blauw van de rook dat van de motor kwam. Niet veel later begon Don Diablo met het draaien van zijn muziek, waardoor alle mensen op het plein direct in beweging kwamen. Ondanks het trieste weer zat de feeststemming er wel in!

Om 19.00 uur ging de rode loper open. Ralf Mackenbach was al vrij snel op de rode loper te zien in een bruin leren jasje. Alle bekende Nederlanders hadden sexy en stoere kleding aan, net als de acteurs in de film. Ralf heeft al een tijdje zijn rijbewijs. “Ik rijd meestal in de auto van mijn moeder of broer, maar ik heb nog nooit een snelheidsboete gehad gelukkig!” Priscilla Knetemann (Charley in Spangas) is een echte racechick: “Ik heb een keer in mijn Citroën C1 te hard gereden, en ook nog in de bebouwde kom! Ik kreeg hiervoor een dikke boete.” Ze kijkt uit naar het zesde deel van de film. “Vanmiddag heb ik nog even deel vijf gekeken om er weer even in te komen.” Samen met haar collega’s Eefje (Vallon) en  Guillermo (Tinco) gaat ze van de film genieten.

Onder andere Valerio, de familie Saunders, Pearl Jozefzoon en Robin Martens waren aanwezig bij de premiere. Zangeres Raffaëla was ook van de partij. Dat zij een stoere dame is bewijst haar deelname aan de driftshow. “Ik zat naast Tim Coronel en het was echt vet!! Ik moest het gewoon een keer gedaan hebben.” Haar favoriete personage uit de film is Jordana Brewster (Mia). “Weet je wel, die vriendin van die knappert!” In de film zitten bijna alleen maar knappe mannen, met vooral veel (te veel) spieren! De premiere wilde Raffaëla dan ook niet aan haar voorbij laten gaan: ‘Ik heb alle films gezien en ik vindt ze te gek!’

De film is vanaf 23 mei in de bioscoop te zien, ook in IMax!

Tekst: Jessey de Graaf

Lees ook:Bekende actie in Fast & Furious 6
Lees ook:Fast and Furious 6 op 23 mei in bioscoop (Win!)
Lees ook:Jongerenblog bij première Iron Man 3; zijn onze BN’ers helden?
Lees ook:Tiener verkoopt videocamera met seksfilm moeder
Lees ook:The Da Vinci Code: goed of niet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>