Bro’s before ho’s: Tim Haars, Sylvia Hoeks en Theo Maassen

v.l.n.r. Flip van der Kuil en Steffen Haars – fotografie: Joël Frijhoff

In het Amstel Hotel in Amsterdam is vandaag de cast gepresenteerd van de Eyeworks speelfilm Bro’s before ho’s van regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil. Tim Haars en cabaretier Daniël Arends spelen de hoofdrollen in de nieuwe romantische komedie van de makers van New Kids Turbo en New Kids Nitro.

Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends), tevens beste vriend. Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is te veel gezeik. Zij leven het leven waar elke man van droomt, totdat ze allebei verliefd worden op Anna (Sylvia Hoeks). Cabaretiers Henry van Loon en Theo Maassen hebben eveneens een rol in de film bemachtigd. Eind 2013 is de film in de bioscopen te zien.

De afgelopen jaren hielden Steffen & Flip het Nederlandse volk in de greep met hun creatie New Kids. Na een succesvolle tv-serie, bezochten meer dan 1,6 miljoen Nederlandse bioscoopbezoekers de speelfilms New Kids Turbo en het vervolg New Kids Nitro. Ook in buurlanden Duitsland en België trokken de New Kids volle bioscoopzalen. Bro’s before ho’s wordt zowel geschreven als geregisseerd door Steffen & Flip, die verheugd zijn dit nieuwe avontuur aan te gaan; “Bro’s Before Ho’s is een romantische komedie, precies zoals wij die zelf zouden willen zien. Een lief verhaal vol met keiharde grappen.”

Het is de eerste romantische komedie die zowel voor vrouwen als mannen wordt gemaakt. De opnames van starten op 3 juni en vinden plaats in Haarlem, Uitgeest, Amersfoort, Weesp en Amsterdam.

Foto: Joël Frijhoff

Lees ook:Makers van New Kids werken aan speelfilm Bro’s Before Ho’s
Lees ook:The Flexican & Sef maken titelsong voor BROs BEFORE HOs
Lees ook:New Kids Nitro scoort platina status
Lees ook:New Kids snappen commotie rond Nitro niet
Lees ook:New Kids stoppen: Huub, Tim, Steffen, Wesley en Flip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>