Star Trek Into Darkness 6 juni in bioscoop (Win!)

De nieuwe bloedstollende actie-thriller van regisseur J. J. Abrams Star Trek Into Darkness draait vanaf 6 juni in de bioscoop. Dat vieren wij met een leuke actie, waarbij we stoere goodies mogen weggeven.

De bemanning van de Enterprise wordt teruggeroepen naar de Aarde, waar blijkt dat de Starfleet en alles waar die voor staat, is vernietigd door een onstuitbare bedreiging vanuit hun eigen organisatie.

In een wereld die in crisis verkeert en meer weg heeft van een oorlogsgebied leidt Captain Kirk de klopjacht op de levensgevaarlijke dader, met wie hij nog een persoonlijke rekening te vereffenen heeft.

Er volgt een groots strategisch schaakspel op leven en dood. Liefdesrelaties en vriendschappen komen onder druk te staan en offers moeten worden gemaakt voor de enige familie die Kirk nog heeft: zijn bemanning.

6 juni in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D!

www.intodarknessfilm.nlwww.facebook.com/StarTrekNL

Wij mogen stoere goodies weggeven, wat te denken van Star Trek ijsblokjes-vorm en een joystick game voor mobiel en tablet? Wil je winnen, laat dan weten waarom jij een Star Trek-fan bent.


Lees ook:Win goodies Paranormal Activity 4; morgen in de bios!
Lees ook:Win kaartjes voor Dark Skies – nu in de bioscoop
Lees ook:Nieuwe G.I. JOE film 28 maart in bios; win dvd deel 1
Lees ook:Kleurrijke verkiezingsborden in Haren
Lees ook:Win Spannend avondje met The Thing en The Wolfman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>