Fanscreening Bad Grandpa met Johnny Knoxville

Eindelijk was het zover. Gister was het Bad Grandpa-tijd De fanscreening en voorpremière van de nieuwe comedie met de enige echte Johnny Knoxville. De rode loper lag al uren klaar voor bioscoop Tuschinksi in Amsterdam. Net zoals de fans…

Voordat Johnny Knoxville samen met zijn kleine, nieuwe, beste vriend Jackson Nicoll en vaste regisseur Jeff Tremaine die rode loper zouden bestormen was het de beurt aan de fans. Hen was gevraagd om hun stoute schoenen aan te trekken en als Bad grandpa of grandma te komen. De meeste fans en genodigden hadden dit niet zo serieus genomen, maar sommige kwamen met rollators de bioscoop binnen gerold. De uitgenodigde BN’ers behoorden tot de groep die het niet zo serieus nam. Mimoun Radi, Nicolette Kuijver en de twee Ouwehoeren hielden zich niet aan de dresscode.

De kleine Jackson Nicoll, de 8-jarige acteur uit de film, had wel goed zijn best gedaan om er als een opa uit te zien. Samen met zijn moeder huppelde hij heen en weer om met iedereen op de foto te gaan. Gevolgd door Jeff Tremaine, die ook zeker in was voor wat grappen met de pers.

Om Johnny het echte Nederland-gevoel te geven liepen er bier- en bitterbalmeisjes rond. Media van over de hele wereld was over gevlogen om hem daar van te zien genieten. Mexico, Engeland en Australië waren in ieder geval aanwezig. De fans, die al ruim een uur in de zaal zaten te wachten begon te gillen en te klappen toen Johnny dan eindelijk zijn nieuwe film ging aankondigen.

Hoe de film was horen jullie binnenkort, en als enige tip geven we dat het leuker is om de trailer niet te zien van te voren!

Tekst: Caroline Smits

JACKASS PRESENTS: BAD GRANDPA draait vanaf 24 oktober in de bioscoop.

www.jackassbadgrandpa.nl
www.facebook.com/JackassNL

Lees ook:Heel veel lol met Bad Grandpa
Lees ook:Win kaartjes voor Jurassic Park 3D – nu in de bios
Lees ook:The Hobbit: an unexpected journey – eerste beelden
Lees ook:Crimi Clowns film harder dan serie, aldus Johnny de Mol
Lees ook:Najib Amhali en Gers Pardoel op reis met Johnny de Mol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>