Jongerenblog kijkt Disconnect met Alexander Skarsgård

In een wereld waarin alles digitaal gebeurt, is het soms moeilijk om gewoon te communiceren. Dat merken de personages van ‘Disconnect’ ook heel goed. Verschillende levens worden overhoop gehaald in deze spannende film, komt het ook weer goed? Blogger Paula Boon heeft deze dvd bekeken voor Jongerenblog.

In ‘Disconnect’ volgen we de levens van verschillende personages. Er is de harde vader, die detective is. Een zachtere vader die eigenlijk weinig oog heeft voor zijn kinderen en alleen maar tijd heeft voor zijn werk. En natuurlijk de kinderen zelf; een stoer ventje en een skater/emo jongen. Verder gaat het over een jong stel dat in een sleur zit en weinig woorden met elkaar wisselt en veel geheimen voor elkaar bewaart. En een journaliste die een item maakt over tienerwebcamseks.

Elk van de verhalen leidt uiteindelijk naar personages van de andere verhalen. Het is een indrukwekkende film, waarin duidelijk wordt hoe moeilijk het soms is om een echte connectie met elkaar te vinden in een wereld waarin alles ‘online’ gebeurt.

De journaliste raakt verstrikt in een web van criminaliteit, zelfs de FBI moet eraan te pas komen. Zal zij de kinderen kunnen helpen om uit de negatieve spiraal van webcamseks te komen? En hoe zit het met het stel dat in een sleur zit? Zal zij de geheimen die ze voor hem bewaart voor zich kunnen houden? Of moet de waarheid boven tafel komen om hun problemen op te kunnen lossen?

Hier komt de detective naar voren. Hij komt in dienst van het jonge stel en gaat voor hen op onderzoek uit.  Misschien had hij beter meer aandacht aan zijn zoon kunnen geven, want die heeft ondertussen een online profiel aangemaakt als ‘Jessica’. Hiermee probeert hij de zoon van de zachtaardige vader te cyberpesten. Zal dit wel goed aflopen? Kijk snel naar Disconnect!

Bestel deze dvd meteen bij Bol.com: Disconnect.

Tekst: Paula Boon

Lees ook:Jongeren goed met geheimen
Lees ook:Jongerenblog kijkt After Earth met Will en Jayden Smith
Lees ook:Zoon van arts neemt operaties over
Lees ook:Wie kiest beste partner: wij of de wetenschap?
Lees ook:In deze komedie draait bijna alles om seks…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>