Conan O’Brien host 2014 MTV Movie Awards

Foto: Art Strieber

Het is officieel: de met een Emmy Award beloonde comedian, Conan O’Brien, is dé 2014 MTV Movie Awards host. Deze awardshow is de officiële aftrap van het blockbuster zomerseizoen en belooft weer een spectaculaire aaneenschakeling te worden van bijzondere, grappige en indrukwekkende optredens, exclusieve previews van films en natuurlijk de uitreiking van de MTV Popcorn Awards. Zondag 13 april wordt de awardshow live uitgezonden vanuit het Nokia Theater L.A. in Los Angeles Californië.

Conan over zijn rol tijdens de 2014 MTV Movie Awards: “Na acht jaar van intensieve onderhandelingen ben ik vereerd om MTV’s op een na grootste awardshow te presenteren.” Conan heeft zijn eigen talkshow in de VS op TBS en wist als een van de eersten grootse aanwezigheid online en in social op te bouwen met ‘Team Coco’ op onder meer Twitter, Facebook en YouTube rondom teamcoco.com. Hiermee is hij enorm populair geworden onder de MTV millennial doelgroep. Conan onthulde gisteren zelf, tijdens de uitzending van zijn show, dat hij de host is van de 2014 MTV Movie Awards. Het item is terug te zien via: http://www.mtv.com/news/articles/1723509/conan-obrien-mtv-movie-awards.jhtml

Lees ook:MTV Movie Awards start van het blockbuster-seizoen
Lees ook:Sneak Peek Promo trailer van Hunger Games: Catching Fire
Lees ook:De Social Club: ‘TV maken met iedereen die zin heeft’
Lees ook:Buienradar battle met RTL-weervrouw Helga van Leur
Lees ook:Social media niet populair voor liefdesperikelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>