Sneeuw! Perfecte sneeuwballen met sneeuwbaltang

De eerste sneeuwvlokken zijn inmiddels gevallen en met een beetje geluk kan de winterpret binnenkort echt weer beginnen! De komende tijd wordt er door de weerstations een heel pak sneeuw voorspeld met daarbij ijskoude temperaturen. Reden voor Winter-Wereld om de sneeuwbaltang opnieuw massaal in te kopen na het grote succes van vorig jaar!

Sneeuwbalgevechten zijn ontzettend leuk maar er is één nadeel: je krijgt er van die vreselijk koude handen van! Dit is uiteraard makkelijk op te lossen met een paar handschoenen, maar met handschoenen maak je toch minder goede sneeuwballen en op den duur worden ook de handschoenen nat en zijn je handen alsnog koud. Hier is nu DÉ oplossing voor: namelijk de sneeuwbal tang!

Met deze sneeuwbalmaker maak in een handomdraai een stevige, ronde sneeuwbal. Daarbij is het ook nog heel makkelijk ook: je schept wat sneeuw in de rondingen van de tang, knijpt hem dicht, maakt hem weer open en daar ligt je sneeuwbal klaar om gegooid te worden! Met deze tang kun je sneeuwballen maken met een diameter van wel 7 cm! Voor 8,99 euro heb je al zo’n gave sneeuwbal tang bij Winter-Wereld. Ze zijn er in de kleuren rood en blauw.

Lees ook:Trotseer het winterse weer in stijl
Lees ook:Jongen mishandeld om sneeuwbal
Lees ook:Website voor gevonden handschoenen
Lees ook:Sneeuw is ontzettend irritant
Lees ook:Winterweer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>