Call of Duty Modern Warfare 3 komt er aan (UPDATE)

De release van Call of Duty Modern Warfare 3 wordt groots aangepakt. In de nacht van maandag 7 november stipt om 24.00 uur openen 46 van de 50 Nederlandse Game Mania-vestigingen de deuren. En ook de Free Record Shop is van de partij. Hier gaan de deuren om 00.01 uur open.

Nog nooit zijn de pre-order aantallen van een game zo hoog geweest als bij Call of Duty Modern Warfare 3. Game Mania verwacht een ware overrompeling tijdens de nachtopening. “Daarvoor baseren we ons op het aantal pre-orders. Deze game heeft werkelijk alle voorgaande records verpulverd. We gaan ervan uit dat ongeveer 25.000 gamers de game zullen komen halen in een Game Mania-store”, licht Karl Adriaensen, commercieel manager van Game Mania toe.

Free Record Shop opent in totaal dertien winkel. Fans moeten zijn in Tiel, Gorinchem, Beverwijk, Veendam, Nijmegen, Zutphen, IJmuiden, Winschoten, Katwijk, Eindhoven, Nijverdal, Haarlem (Cronje), Leidschendam en Groningen (Herestraat).

Jongerenblog is benieuwd of jij deze game ook ‘s nachts gaat halen?

Lees ook:Zombie-nachtopening Game Mania Call of Duty: Black Ops II
Lees ook:Release Call of Duty Modern Warfare 3 succes
Lees ook:Gamers in de rij voor Call of Duty Modern Warfare 2
Lees ook:Barre weersomstandigheden houden Call of Duty fans niet tegen
Lees ook:Afrojack vindt zichzelf een nerd

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Call of Duty Modern Warfare 3 komt er aan (UPDATE)

 1. Robin

  ja ik ga hem ook halen middernacht :D en ja ik ben 18+ :P ik vraag me af hoelang de rijen gaan worden voor de GM’s !

    /   Reply  / 
 2. Richard

  Ik ben em zeker van plan om em te halen, helaas moet dit in de ochtend.. aangezien onze game mania en free record beide niet opengaan.. Ik ben reuze benieuwd!

    /   Reply  / 
 3. ruben

  Zeker wel dat die komt, bij ons is die niet open dus wordt maar eindje rijden denk Ik, of bol.com xd

    /   Reply  / 
 4. freegamer

  Nee, meestal kan je m 2 dagen dr voor al downen van usenet :p

    /   Reply  / 
 5. bert

  Neen, ik ga hem gewoon pre-orderen en zal zo straks op m’n deurmat vallen ;)

    /   Reply  / 
 6. Breda

  Ik hoorde dat Mediamarkt Breda ook een gave nachtopening organiseert voor COD MW3 met diverse activiteiten o.a. is het Red Bull promotieteam aanwezig, en zijn er spectaculaire prijzen te winnen waaronder een Acer Notebook van €999,-! De verkoop begint in de nacht van 7 op 8 november vanaf 00.00uur, activiteiten vanaf 22.00uur. Ik ga er zeker heen! Nachtopening Call of Duty Modern Warfare 3 bij Media Markt Breda!

    /   Reply  / 
 7. Hans

  Wauw, die nachtopening bij Mediamarkt klinkt echt goed. Ik hoorde er via via ook al over. Blijkbaar hebben ze echt gave prijzen die je kunt winnen. Hoorde ook dat ze een Acer 32inch Full HD LED tv t.w.v. €399,-, en een aantal speaker sets van Philips t.w.v. €64,99 verloten! Ik ga er dus ook zeker heen! En die dames van Red Bull zijn natuurlijk ook niet verkeerd!

    /   Reply  / 
 8. Bas

  Ik geloof dat ze bij Mediamarkt Breda wel goed uit gaan pakken inderdaad. Je kan er van 22.00uur tot 24.00uur ook buiten gamen! Beter dan 2uur in een rij moeten staan, hier kun je tenminste nog wat leuks doen in de tussentijd. Wij gaan er met 6 man naartoe!Daarnaast staat hij in de flyer van Mediamarkt Breda voor €44,-, dus ook daarvoor ga ik naar Mediamarkt Breda, heb hem nog nergens goedkoper gezien!

    /   Reply  / 
 9. kees

  zo he dat klinkt errug gezellig, kunnen we alvast oefenen voor we de nacht ingaan, kneem al mijn vrienden mee naar de media markt Breda.

    /   Reply  / 
 10. Flyingdutch

  Yoooo, alsof er nog mensen naar een nachtelijke opening gaan…… Wat denken jullie zelf, tuurlijk wordt die game eerder verkocht dan 8 nov. Dit weekend word het spel al verkocht en anders zeker de maandag. De spellen komen massaal binnen bij de winkels morgen, er is vast wel een klein zaakje in lutjebroek die er een paar gaat verkopen en dan gaan alle grote winkels dat ook doen.

    /   Reply  / 
  1. Deefje

   Haha, denk je het zelf. Wat ben je een lutser als je dat denkt. Tuurlijk zal hij wel ergens stiekem verkocht worden, maar als de grote winkels dat gaan doen worden ze aangeklacht -> Failliet. Dus doe nou maar niet zo stoer met je praatjes, want je weet er overduidelijk helemaal niets vanaf. Ga trouwens niet praten over mw3, want aan je IQ te zien ben je geestelijk nog niet volwassen.

     /   Reply  / 
 11. paul

  ik heb de game sws halen maar ik weet niet ik heb um in assen bestelt en die staat er niet bij maar ik ben 14:)

    /   Reply  / 
 12. arjan

  Ik geloof ook niet dat ze hem eerder gaan verkopen. Maar gelukkig woon ik in de buurt van Breda. Zoals ik het overal lees en hoor gaan ze daar wel een leuk event organiseren. Zijn er nog meer mensen die naar Mediamarkt Breda gaan?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>