Gratis gameconsoles bij opening Game Mania Ridderkerk

Ridderkerk is op zaterdag 1 september het epicentrum van gameland. Game Mania opent er op die dag zijn honderdste vestiging in de Benelux en geeft maar liefst honderd consoles weg. Je maakt kans op een Xbox 360, Nintendo Wii, PlayStation 3, Nintendo 3DS of een PS Vita

Wie een bezoekje brengt aan de Game Mania in Ridderkerk kan zo’n gratis console winnen aan een van de grijpkranen. “Het gaat om speelkasten zoals we die op de kermis zien. Belangrijk verschil is dat we de grijpkranen dusdanig zullen afstellen zodat we heel wat winnaars krijgen”, meldt marketing manager Sofie Peeters.

Grijp je mis? Geen probleem: Game Mania trakteert deze personen op een felbegeerde goodiebag, een ideaal geschenk voor gameliefhebbers. Daar blijft het echter niet bij. De personen die niet in Ridderkerk kunnen komen, maken namelijk ook kans op een gratis console. Wie op 1 september iets aankoopt bij een Game Mania-vestiging naar keuze (België of Nederland), kan zijn aankoop online registreren en op die manier ook een console winnen. Per Game Mania-store wordt er namelijk een winnaar uitgeloot.

Game Mania in Ridderkerk is op de dag van de opening geopend van 09.30u tot 17.00u.

Lees ook:Wii U al uitverkocht bij Game Mania; wel te bestellen
Lees ook:PlayStation 2-console van de markt; Game Mania blijft verkopen
Lees ook:Release Call of Duty Modern Warfare 3 succes
Lees ook:Gratis Nintendo game en Limited Editon 3DS Mario-thema
Lees ook:Zombie-nachtopening Game Mania Call of Duty: Black Ops II

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>