Angry Birds iRacer; voor wie geen genoeg van ze krijgt!

Krijg jij ook maar geen genoeg van Angry Birds op je Smartphone of tablet? Goed nieuws! De Angry Birds komen tot leven! In de reallife versie van de game: de Angry Birds iRacer van Nikko Entertainment.

Met Angry Birds iRacer van Nikko ga je de strijd aan met de groene varkens om je gestolen eieren terug te winnen. Stel eerst de groene varkens tactisch op en schiet jouw Angry Bird vervolgens met de katapult weg om de groene varkens één voor één aan te vallen.

De katapult, waar een zendertje in zit, is jouw wapen om op winst af te koersen. Alles draait om techniek en concentratie als je jouw Angry Bird lanceert met de katapult. Eenmaal los, bestuur je jouw Bird vervolgens vooruit of achteruit door middel van de pijltjes op de katapult.

Wist je dat?
• De Angry Bird landt op zijn pootjes. Dus wat voor een vogelsprongen je ook maakt met de katapult, de Angry Bird komt goed terecht.

• De Angry Birds iRacer leverbaar is in 2 verschillende versies, met de rode of de gele vogel. Beide Angry Birds rijden op verschillende frequenties, zodat je samen kunt spelen / rijden. Zo kun je ook de strijd aan gaan met anderen.

• De Angry Bird katapult werkt op batterijen. De Angry Bird heeft een ingebouwde batterij en is daardoor automatisch oplaadbaar. Na 40 minuten is jouw Angry Bird weer klaar voor een nieuw gevecht tegen de gemene groene varkens.

De consumentenadviesprijs is € 24,95.

Lees ook:Maak Angry Birds-Bad Piggies’s eierrecepten
Lees ook:Draw Something: verslaving na Wordfeud en Angry Birds
Lees ook:Angry Birds in het echt in Veghel
Lees ook:Spannende finale Angry Birds: The Tournament
Lees ook:Nieuwe site voor fashionliefhebbers: Bulls & Birds

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>