Rayman Met Jungle Run nu op je mobiele apparaten

Rayman Jungle Run, de eerste Rayman-game ontwikkeld voor mobiele apparaten, is vanaf vandaag beschikbaar. Je kunt deze game downloaden voor je iPhone, iPad, iPod touch en vanaf morgen voor Android voor de prijs van € 2,39.

Deze game is ontwikkeld door Ubisoft Montpellier en Pasta Games, en wordt aangedreven door dezelfde UbiArt framework engine als Rayman Origins, winnaar van meedere ‘Game of the Year’ en ‘Platformer of the Year’ prijzen. De game bevat prachtige graphics, is geoptimaliseerd voor de laatste mobiele apparaten en heeft soepele touch-controls. Rayman Jungle Run is gemakkelijk te spelen en bedoeld voor alle leeftijden, maar is een uitdaging om volledig te beheersen.

Rayman Jungle Run bevat alle geprezen kwaliteiten en features die mensen kunnen verwachten van een Rayman game, zo aangepast om de mogelijkheden van mobiele apparaten ten volle te benutten. Binnenkort volgt er zelfs als een update voor gebruikers van de iPhone 5.

Om de iPhone, iPad en iPod touch versies te downloaden, klik hier.

Lees ook:Tips van Rayman: Zo verpletter je je vijanden
Lees ook:Download MotoHeroz + Rabbids iPhone en iPad games gratis
Lees ook:Wist je dat rekenen zelfs leuk kan zijn?
Lees ook:Verkoop iPhone 5s en iPhone 5c op 25 oktober in NL
Lees ook:Draadloze harde schijf 1 TB voor iPad, iPhone Mac

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>