Wii U al uitverkocht bij Game Mania; wel te bestellen

Het is nog twee maanden wachten op de release van de Wii U (30-11-2012), maar dat de allernieuwste console van Nintendo een succes wordt, staat nu al vast. Bij gamespeciaalzaak Game Mania zijn alle exemplaren namelijk al – weliswaar virtueel – de deur uit.

Game Mania stuntte in mei 2011 nog door toen al de mogelijkheid aan te bieden om de opvolger van de Wii te reserveren. Over de prijs, naam of eigenschappen van de console was toen nog niets bekend. Toch bestelden heel wat mensen in 2011 al ‘de nieuwste Wii’. Dat aantal steeg de afgelopen weken en maanden enorm. Nintendo levert echter onvoldoende consoles en het resultaat is dat alle beschikbare exemplaren reeds volledig uitverkocht zijn bij Game Mania. Meer bepaald het Wii U Premium Pack en het Wii U ZombiU Premium pack.

Alleen het minder populaire Wii U Base Pack (minder geheugen en geen game ingesloten in het Pack) is nog beperkt beschikbaar. Alleen wie de Wii U vroeg genoeg heeft besteld bij Game Mania, zal zijn exemplaar op dag van release zeker mee naar huis kunnen nemen.

De mensen die de nieuwe console nog niet gereserveerd hebben, maar hem wel graag zouden kopen, kunnen uiteraard ook nog bij Game Mania terecht. De gamespeciaalzaak blijft pre-orders aannemen en plaatst deze op een wachtlijst voor de tweede uitlevering. “In onze geschiedenis is de lancering van de Wii U het best te vergelijken met die van de PlayStation 3. Ook toen waren al onze exemplaren gereserveerd en moesten we wachten op een tweede lading consoles. Dat een console twee maanden op voorhand al uitverkocht is, is echter ongezien”, weet Sofie Peeters, hoofd marketing bij Game Mania.

Wii U Basic Pack: € 279 (adviesprijs € 299,99)
Wii U Premium Pack: € 326 (adviesprijs € 349,99)
Wii U ZombiU Premium Pack: € 364 (adviesprijs € 389,99)

Lees ook:Gratis gameconsoles bij opening Game Mania Ridderkerk
Lees ook:PlayStation 2-console van de markt; Game Mania blijft verkopen
Lees ook:Release Call of Duty Modern Warfare 3 succes
Lees ook:Call of Duty Modern Warfare 3 komt er aan (UPDATE)
Lees ook:Barre weersomstandigheden houden Call of Duty fans niet tegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>