Rabbids gaan door het lint op Nintendo 3DS

Zoek je nog een leuk spelletje voor op je Nintendo 3DS, dan is er nu Rabbids Rumble. Deze game is exclusief uitgebracht voor deze console.

De Rabbids gaan tekeer in zeven verschillende werelden en het is aan de spelers om de meer dan 100 uitzinnige Rabbids te vangen en zo hun verzameling compleet te maken.

Rabbids Rumble zit vol interactieve minigames die volledig gebruik maken van de 3DS-functionaliteiten. Met name de 3D-functie en de Augmented Reality laten spelers als nooit tevoren aan de slag gaan met Rabbids. Deze nieuwe ervaring laat Rabbids uit de vloer komen, in het rond vliegen en zelfs knokken op de keukentafel. Rabbids Rumble bevat ook verschillende gamemodi, waaronder een singleplayer-campagne en gevechten voor meerdere spelers.

Rabbids Rumble introduceert een toegankelijk en hilarisch turn-based vechtsysteem. Spelers dagen hun vrienden uit tot intense en melige gevechten waarbij tactiek wordt gecombineerd met de klassieke Rabbids-dolheid. Elke Rabbid heeft zijn eigen vechtvaardigheden en kan verder getraind worden om zo nog sterker het strijdveld te betreden.

Met de SpotPass-functie komen nieuwe en zeldzame Rabbids beschikbaar als download en vormen zo een geweldige toevoeging voor elke fan. Zij gebruiken StreetPass om deel te nemen aan gevechten en zo nieuwe Rabbids en items vrij te spelen.

Lees ook:Download MotoHeroz + Rabbids iPhone en iPad games gratis
Lees ook:SpangaS de Game; bezoek zelf het Spangalis College
Lees ook:Mario Kart 7 voor Nintendo 3DS (trailer!)
Lees ook:Spartacus Legends vanaf voorjaar 2013 op XBLA en SEN
Lees ook:Kruip in de huid van Ninja-legende Naruto Uzumaki

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>