Nachtopening Game Mania voor Call of Duty: Ghosts

Afgaande op het aantal pre-orders voor Call of Duty: Ghosts bij Game Mania zullen er op 4 november weer heel wat gamers weer en wind doorstaan om als eerste hun spel in handen te hebben. Want daar draait het immers om bij de nachtopening.

Uiteraard worden de dappere wachtenden ook beloond: zo kregen ze doorheen de jaren telkens exclusieve DLC pakketten (extra digitale content), posters of een ander leuk item mee. Ook voor deze release heeft Game Mania een extraatje voorzien. Naast een exclusieve in-game multiplayer character, krijgt elke fan die zijn exemplaar op de nachtopening komt ophalen, een ‘Ghost code’ waarmee tal van leuke prijzen vallen te winnen.

De Call Of Duty-serie bestaat sinds 2003. Liefhebbers van shootergames hebben zonder twijfel Call of Duty: Black Ops II en de negen vorige versies uitgespeeld en zullen dus niet kunnen wachten op de release van de Ghosts-editie. Weinig andere games kunnen zo’n palmares voorleggen.

Call of Duty Ghosts speelt zich af in de nabije toekomst. De Aarde is gebombardeerd door ODIN, the Orbital Defense Initiative, een Amerikaans ruimtestation. Dit was geen ongelukje. De aanslag wordt opgeëist door “The Federation”. Het resultaat is dat de macht op Aarde helemaal verschoven is. Landen zijn vergaan, landschappen zijn helemaal veranderd… Zelfs the USA is geen mogendheid meer. Tien jaar later heeft The Federation de touwtjes stevig in handen. Een paramilitaire organisatie, genaamd Ghosts, moet ervoor zorgen dat The Federation gestopt wordt. Als dat maar goed afloopt.

Lees ook:Barre weersomstandigheden houden Call of Duty fans niet tegen
Lees ook:Zombie-nachtopening Game Mania Call of Duty: Black Ops II
Lees ook:Call of Duty Modern Warfare 3 komt er aan (UPDATE)
Lees ook:Release Call of Duty Modern Warfare 3 succes
Lees ook:Wii U al uitverkocht bij Game Mania; wel te bestellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>