Dansen met het Just Dance 2014

Just Dance 2014 is recent uitgekomen! Dit is het vijfde spel in de Just Dance reeks. Er staan allemaal nieuwe nummers op van deze tijd, maar ook van vroeger. Een spel voor het hele gezin dus. De dansmoves variëren van makkelijk tot moeilijk. De moeilijkheidsgraad staat bij elk nummer aangegeven, dus de keuze is aan jou. Blogger Eline Noppert speelt deze game.

Er zijn een aantal nieuwe dingen toegevoegd ten opzichte van de vorige Just Dance spellen. Nu is het bijvoorbeeld mogelijk om in de mode “On-stage” te dansen. In deze mode kan één iemand op de voorgrond dansen en de overige spelers dansen als achtergrond dansers. Ook kunnen er nu bonuspunten worden verdiend door mee te zingen door de microfoon. Bij de nieuwe mode “World Dance Floor” is het mogelijk om online te battelen tegen mensen van over de hele wereld! Er is ook nog een Battle Mode waarbij je met vijf spelers tegen elkaar kunt battelen. Er staan super leuke nummers op die zowel jij als je ouders leuk zullen vinden. Een paar voorbeelden zijn: Justin Bieber ft. Will.I.Am met That Power, Pharrel ft. Daft Punk met hun grote hit Get Lucky, Robin Thicke met Blurred Lines, YMCA van The Village People en Could You Be Loved van Bob Marley. Dit is pas een kleine impressie van de hits die er op staan. Er zijn ook nog nummers en routines vrij te spelen met de punten die je verdient tijdens het dansen. Het is mogelijk om per speler een eigen account aan te maken. Iedereen kan op zijn eigen account terwijl je speelt. Op deze manier kun je zien wie de hoogste score behaald. De dansmoves zijn pittig wanneer je deze voor de eerste keer doet, maar je zult al gauw merken dat ze een stuk makkelijker gaan naar mate je het spel vaker speelt.

Het spel is hartstikke leuk als je een beetje van dansen houdt! De nummers zijn erg gevariëreerd dus er zit voor iedereen wel wat leuks bij. Ook de nieuwe modes waarin je nu kunt spelen zijn een echte toevoeging aan het spel. Just Dance 2014 is leuk om alleen of met meerdere te spelen. Met het gezin, vrienden of op een feestje! Een echte aanrader.

Tekst: Eline Noppert

Wii: Just Dance 2014
XBOX 360 Kinect: Just Dance 2014
PlayStation 3 Move: Just Dance 2014
Wii U: Just Dance 2014

Lees ook:Just Dance 3 vandaag verkrijgbaar voor Wii en Kinect (+Win!)
Lees ook:Volg de ontwikkeling van Tycho van den Broeks Perfecte Spel
Lees ook:Tahnee Frijters op cover nieuwe Dance Smash CD
Lees ook:Mario Party 9: wie nodig jij uit voor jouw feestje?
Lees ook:Nederlanders spelen massaal vals

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>