Barre weersomstandigheden houden Call of Duty fans niet tegen

In barre weersomstandigheden kregen alle Game Mania vestigingen in Nederland en België deze nacht toch zo’n 15 000 gamers over de vloer voor de nachtopening van Call of Duty Ghosts. Weer en wind konden het enthousiasme van de fervente gamers niet temperen.

Een jaar na de lancering van Call of Duty Black Cops II was het voor de fans hoog tijd voor een nieuw deel van de succesreeks. Call of Duty Ghosts is de tiende versie van de populaire shootergame. Game Mania organiseert dit jaar voor de vijfde keer een nachtopening voor een Call of Duty release.

De trekpleister van Game Mania was wederom de vestiging in Almere. Daar schoven ruim honderd gamers aan om hun exemplaar in handen te krijgen. De eerste gamer was reeds om 18 uur, zes uur voor de effectieve opening, aanwezig.

Lees ook:Nachtopening Game Mania voor Call of Duty: Ghosts
Lees ook:Call of Duty Modern Warfare 3 komt er aan (UPDATE)
Lees ook:Zombie-nachtopening Game Mania Call of Duty: Black Ops II
Lees ook:Release Call of Duty Modern Warfare 3 succes
Lees ook:Gratis gameconsoles bij opening Game Mania Ridderkerk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>