Platform voor hulp met schulden Schuldenplein.nl live

Schuldenplein.nl is sinds deze week live. Door middel van een stappenplan op de website worden bezoekers in contact gebracht met coaches en financieel dienstverleners om hen te helpen met financiële problemen. Daarnaast biedt de website tips en informatie over schulden en het voorkomen ervan.

Ongeveer 2,2 miljoen Nederlanders hebben schulden of betalingsproblemen. Hulp vinden is vaak moeilijk. Schuldenplein.nl heeft daarom een stappenplan ontwikkeld waarmee bezoekers een concreet advies krijgen na het beantwoorden van een aantal vragen. Via het stappenplan leert de bezoeker welke coach of financieel dienstverlener past bij zijn of haar situatie. De bezoeker maakt via de site vervolgens direct contact met een dienstverlener.

www.schuldenplein.nl

Lees ook:Jongeren bellen te veel
Lees ook:Priscilla Knetemann opent Kantine De Dag
Lees ook:StemWijzer 2012 online; kiesadvies voor 12 september
Lees ook:Geweldcirkel doorbreken met Feel the ViBe-platform
Lees ook:Aantal jongeren met schulden sterk gestegen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Platform voor hulp met schulden Schuldenplein.nl live

  1. Henk

    Goed initiatief zeg!! Erg handige site dit..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>