Jongeren snel stijgende schuldengroep

Meer dan de helft van de Nederlanders kan niet goed rondkomen, blijkt uit onderzoek van Motivaction. Gerechtsdeurwaarders gaan het vaakst op pad voor zorgverzekeraars en telecombedrijven. Eerder sprak Minister Klijnsma al over een urgent probleem: een op de zes huishoudens zit in de financiële problemen.

Met als gevaarlijke ontwikkeling: jongeren zijn een snel stijgende groep schuldenaars. Zowel het Nibud als de grootste gerechtelijke deurwaarders organisatie pleit voor méér preventie. EenVandaag spreekt vandaag met onder andere het Nibud.

Voor meer informatie: www.eenvandaag.nl

Uitzending donderdag 23 mei – Nederland 1 – 18.15 uur

Lees ook:Jongeren kunnen niet met geld omgaan
Lees ook:Jongeren hekel aan voetbalbeschouwingen; Oranje verliest
Lees ook:Jongeren voor uitzenden Project P
Lees ook:Startersbeurs moet verloren generatie aan het werk krijgen
Lees ook:Zelf betalen: opname na coma-zuipen en behandeling SOA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>