Honden ziek van mensendrollen

In Den Helder worden telkens honden ziek. De hondenbezitters denken de reden wel te weten: mensenpoep. Bezoekers van een bos in Den Helder plassen en poepen in de bosjes omdat er geen toilet te vinden is. Dan vreten die honden het op. Lekker maaltje. Een dierenarts heeft bevestigd dat honden ziek van mensenpoep kunnen worden. De dieren kunnen er maag- en darmklachten van krijgen. Dan krijgen ze een antibioticakuur. De bezoekers van het bos kunnen ook gebruik maken van de wc’s bij een zwembad even verderop in het bos. Smerige mensen. Maar aan de andere kant, die honden poepen ook gewoon overal, en daar word ik ziek van!

Lees ook:In een string of topless op het strand: in Parijs mag het niet
Lees ook:Drijven in een drijvend zwembad
Lees ook:Aqua Mundo Zwembad van het Jaar volgens publiek
Lees ook:Energiedrankjes werken niet; alleen nare bijwerkingen
Lees ook:Vakantieganger zoekt uitjes met mobiel of tablet

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Honden ziek van mensendrollen

  1. Theresa

    ja inderdaad die honden moeten niet zeuren tot ze ophouden met overal kakken!

      /   Reply  / 
  2. Magali

    ik ben al zo’n 10 jaar niet meer in een hondendrol getrapt gelukkig..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>