Red Bull laat man vliegen

Van Red Bull krijg je vleugels, dat zegt de reclame dan. Maar is dit ook echt zo? Volgens een Engelse man wel. Hij had 20 blikjes Red Bull gedronken en vloog over de weg, achtervolgd door de politie. Hij is tot vier maanden cel veroordeeld..

Dit vermeldt fok.nl:

Tijdens de achtervolging, over een afstand van 80 kilometer, zagen agenten hoe de man zijn shirt uittrok, terwijl hij met hoge snelheid de politiewagens voor probeerde te blijven. Bij een inhaalmanoeuvre kon hij even later nog net een frontale botsing met een vrachtwagen vermijden. De man kon uiteindelijk met behulp van spijkermatten worden gestopt. Hij verklaarde de Red Bull te hebben gedronken om wakker te blijven nadat hij ‘s nachts een aantal familieleden naar een feest had gebracht. Daarbij had hij te kampen met depressies na een recent overlijden van zijn moeder.

Behalve de celstraf diende de man zijn rijbewijs in te leveren, en mag hij, ook als hij dat papiertje opnieuw weet te halen, gedurende vier jaar niet met een auto op de openbare weg komen.

Volgens mij is dat helemaal niet goed voor je als je zoveel daarvan drinkt. Bij 3 blikjes wordt het al gevaarlijk toch? Wel zielig..de één gaat alcohol drinken na een verlies en deze man drinkt Red Bull.

Lees ook:Red Bull met cranberry, limoen en bosbessen
Lees ook:Red Bull wil dat Red Energy verdwijnt
Lees ook:Bier uit, wijn in
Lees ook:Dieven stelen 3000 traytjes Red Bull
Lees ook:Rijbewijs voor 5 dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>