In Qontrol: hardcore & drugs

Afgelopen zaterdagavond zijn op het hardcore housefeest In Qontrol in de RAI te Amsterdam 65 mensen gearresteerd omdat ze drugs bij zich hadden of erin handelden. Van de in totaal ongeveer 19.000 bezoekers lijkt dit toch best weinig. Maar één persoon had maar liefst 136 xtc-pillen bij zich..Een groep van 18 verdachten is ingesloten voor nader onderzoek. De rest kreeg een dagvaarding mee naar huis. Op elk feest heb je mensen lopen met drugs, daar kun je toch niks aan doen. Hoeveel feesten zijn er wel niet!?

Lees ook:Awakenings: drugsfeest?
Lees ook:‘Jongeren braaf en onwetend’
Lees ook:Man doet dutje midden op snelweg
Lees ook:Populariteit Johannes Rypma: Friezen zijn betrokken #TVOH
Lees ook:Snuivende slakken en spuitende insecten

1 Reacties // Reageer

One thought on “In Qontrol: hardcore & drugs

  1. Pruikie

    was geen Hardcorefeest !!!

    was een Technofeest

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>