Jongeren vallen ambulance en personeel aan in zwembad

Denk je gezellig een dagje in het zonnetje te zwemmen in het Mirandabad in Amsterdam. Het is mooi weer, je ligt lekker op je handdoek een boekje te lezen….zie je ineens een ambulance voor je neus staan. Vervolgens wil een groep bezopen jongeren het ambulancepersoneel aanvallen. Veel mensen zullen dit vandaag hebben zien gebeuren. Een jongen werd rond 18:00 onwel en een arts en het ambulancepersoneel mochten de jongen blijkbaar niet helpen..Ze werden aangevallen waarna het ze in afwachting van de politie de plek besloten te
verlaten. De jongeren gooiden fietsen naar de ambulance op het moment
dat deze wegreed. De politie arriveerde even later en kon een einde
maken aan de beschonken situatie. Er is vreemd genoeg niemand aangehouden.

Lees ook:Man slaat sneeuwbalgooiende jongeren met honkbalknuppel
Lees ook:Jongeren pesten Utrechtse politie
Lees ook:Jongeren nemen verkeersbord mee
Lees ook:Tweet zet jongen in cel
Lees ook:Jonge toeristen massaal aan de paddo´s

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongeren vallen ambulance en personeel aan in zwembad

  1. Peter

    Compleet geschiftheid schijnt steeds vaker voor te komen onder jongeren. Ik denk dat een middeleeuws aanpak een behoorlijk goede therapie is voor deze gewetenloze idioten met teveel afgestorven hersencellen. Steeds vaker zie hersenloze acties van een stel randdebielen die wat ze ook doen niet uitmaakt, als ze maar opvallen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>