Bioscoopbezoekers vallen flauw bij Saw III

Alsof we nog niet genoeg bloed hebben gezien bij Saw en Saw II, komt er nu Saw III aan. Pas in januari kunnen we de film in de bioscoop bewonderen, maar in Engeland draait ‘ie al. En dat hebben de hulpdiensten gemerkt want die moesten de afgelopen dagen drie mensen behandelen. Ze vielen namelijk flauw bij het bekijken van de film.Meerdere mensen zijn flauwgevallen, maar die kwamen er zonder hulpdiensten weer bovenop. Saw is dan ook wel een hele zieke film, en blijkbaar is deel drie nog erger dan de vorige delen. Saw gaat over mensen die ineens wakker worden in een vreemde omgeving (een kamer in een pand) waarna ze hun voet/arm/hand of iets anders moeten afsnijden om te blijven leven, en nog veel meer. Maar daarvoor bekijk je de films maar, als je daar nu nog zin in hebt..

Lees ook:De buurman is watching you
Lees ook:Meisje is 3 dagen per week blind
Lees ook:Jongerenblog bekijkt The Hangover Part III
Lees ook:Film Homanje: filmproject voor KWF Kankerbestrijding
Lees ook:Student veroorzaakt stank Groningen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bioscoopbezoekers vallen flauw bij Saw III

 1. Mark

  OWNED

    /   Reply  / 
 2. koe!!

  Hey ik ben Koe en ben 13 jaar. Raare naam maarja.
  Nou het is helemaal niet zo eng. Ik vond het wel vet en wil deel 3 graag zien! Maar ik heb wel iemand flauw zien vallen en daardoor is de film gestopt en moesten we allemaal weg, maar gelukkig kon de film weer na 15/30 min later weer beginnen (was wel vet want hij begon weer over nieuw en het leuke hij was al bijna af gelopen).

    /   Reply  / 
 3. Odd World

  De Saw filmreeks wordt enorm gewaardeerd door onze klanten. En blijkbaar zien de marketingmensen dat ook in want er blijven nieuwe Saw Merchandise producten uitkomen. Horror is al jaren aan een revival bezig. En is uit de goot gekropen van de filmindustrie. Horror is ondertussen ook een miljardenindustrie geworden.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>