Student veroorzaakt stank Groningen

Het was vandaag wel even chaos in de studentenstad Groningen. Het stonk namelijk wel heel erg in drie wijken. Wat bleek: een student had een flesje thiol-butyl kapot laten vallen in een scheikundelokaal van de Rijksuniversiteit Groningen. Het gedeelte van de universiteit moest helemaal worden uitruimd. Het bleef namelijk enige tijd onduidelijk of de stank gezondheidsrisico's kon opleveren.Uiteindelijk was dit niet het geval. Enkele bezorgde inwoners van de wijken dachten een gaslucht te ruiken en belden voor de zekerheid naar hulpdiensten. 's Middags konden studenten en docenten het pand van de Groningse universiteit weer betreden.

Lees ook:Voor de mooiste studentes moet je naar Groningen
Lees ook:College op mp3: nieuwe trend?
Lees ook:Mensen op wolkenkrabbers blijken poppen
Lees ook:Brand in studentenhuis kost leven
Lees ook:Jongens doen 600 keer valse melding 112

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>