Leuke naam, leuke condooms

Een stad waar meer dan 100.000 mensen HIV/AIDS hebben en waar je gratis condooms kunt krijgen. Dat is New York. Toch werden deze condooms jarenlang niet zoveel als nu opgehaald, en waarom? Waarschijnlijk waren ze niet hip genoeg, want nu de verpakking ervan is vernieuwd zodat er 'NYC Condom' op staat, zijn de condooms een groot succes. Voorheen werden per maand 1,5 miljoen condooms per maand weggegeven, afgelopen maand waren dit er 5 miljoen. Mooie actie dus!

Lees ook:Dansende condooms op Leidseplein tijdens condom day
Lees ook:Gratis condooms voor Nederlanders met hiv
Lees ook:Nieuw: Condoomautomaten op school!
Lees ook:Condooms voor kids
Lees ook:Stijlvol je smoel verfrissen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Leuke naam, leuke condooms

  1. eliisaa

    HaHaHa…
    Kweenii of aan d naam licht.. of omdat t nieuw iis mar well leuk idee:P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>