Wietlollies en spacepannenkoeken

Af en toe een blowtje, dat moet kunnen! Een derde van de Nederlandse ouders heeft hier geen problemen mee. Jongeren laten zich dat niet twee keer vertellen. Ruim 40 procent van de jongeren die hebben geblowd, begon daarmee tussen de 13 en 15 jaar oud.  Maar wat veel ouders niet weten, is dat jongeren het niet altijd alleen bij een jointje houden.

Ze gebruiken ook wel eens een wietlollie of een spacepannenkoek. Dat blijkt uit onderzoek van Top-X, het jongerenpanel van het televisieprogramma Eénvandaag.    

Opvallend is dat er iets meer meisjes blowen tussen hun 13e en 15e levensjaar dan jongens. Wel gebruiken jongens vaker softdrugs en denken ze er ook makkelijker over. Verrassend is toch wel dat ouders er ruimdenkend tegenover gebruik van softdrugs staan. Wat vinden jullie hiervan?Hebben jullie ook zulke chille ouders of vinden jullie het maar niks?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Wietlollies en spacepannenkoeken

 1. ik dus -__-

  mijn ouders zijn niet zo makkelijk… maar als ik zou willen blowen zouden ze daar niet achter komen als ik t deed ;)

    /   Reply  / 
 2. mandy

  mijn ouders kunnen er niet 8er komen want me oduers zijn gescheiden dus ik zeg tegen die madre ik slaap by papa en andersom en dan blijf ik de n8 weg of by mn vriend

    /   Reply  / 
  1. KallyBally

   Denk je niet dat het gevaarlijk kan zijn om de hele nacht weg te blijven, en wat als je ouders er achterkomen dat je niet bij de ander bent. Dan heb je hun vertrouwen voor een lange tijd geschand..

     /   Reply  / 
   1. jay

    ja boeie laat ze er toch achter komen wat gaan ze doen :p

      /   Reply  / 
 3. SoulSista.19

  hahah Echt heá..
  Ach leuk voor een tijdje. :P whahah tot de proBs Komen:P

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>