Man vijf maanden zwanger

Het is geen sciencefiction, maar de keiharde werkelijkheid. Een Amerikaanse man is vijf maanden in verwachting. Ok, natuurlijk kan iemand die als man is geboren zwanger raken. Thomas Beatie zit namelijk midden in het proces om van een vrouw in een man te veranderen. Toen Thomas nog een vrouw was, wilde hij heel graag man worden. Daarvoor slikte hij testosteron en liet hij zijn borsten weghalen. Verdere operaties heeft hij nog niet ondergaan. Wel is hij officieel al een man en ondertussen ook getrouwd met Nancy.Thomas heeft al tien jaar een relatie met Nancy. Toen ze besloten dat ze een kind wilden hebben, bleek dat Nancy geen kinderen kon krijgen. Daarom besloot het stel dat Thomas de baby zou dragen. Hij stopte tijdelijk met het slikken van hormonen en werd met behulp van een spermadonor zwanger. Thomas vindt het ‘ongelooflijk’. ,,Ondanks dat mijn buik groeit, voel ik me nog steeds volledig man”.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Man vijf maanden zwanger

  1. Boudewijn

    Oh god..
    Waar moet ‘t eruit komen?!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>