Beha Victoria´s Secret zorgt voor snijwond

Koop je een mooie beha, vernielt het ding je borst! Lingeriemerk Victoria´s Secret heeft de Amerikaanse Jessica Lang een diepe snijwond van 7,6 centimeter opgeleverd. De dag na aanschaf trok ze haar nieuwe stukje ondergoed gelijk aan. Jessica voelde na een tijdje erge pijn in haar linkerborst en bezocht direct de dokter. Door de wond kon ze enkele dagen niet werken en werd hierdoor ook nog eens ontslagen. Het drama was compleet: met dank aan Victoria´s Secret kon ze haar carriere als model op haar buik (borst) schrijven.Miss Lang eist een schadevergoeding voor gemiste inkomsten, medische kosten, de pijn en het verlies van haar misschien toekomstige carriere. Victoria´s Secret is niet van plan haar iets uit hun gigantische spaarpotje te geven. Ze willen eerst bewijs en om het nog mooier te maken: ze denken dat de Amerikaanse haar beha verkeerd heeft gebruikt. Nou vraag ik me toch af hoe je een beha verkeerd kan gebruiken!? Wat een idioten!

Lees ook:Droom weg met Victoria’s Angels (video!)
Lees ook:Victoria’s Secret modellen willen verleid worden
Lees ook:Doutzen Kroes zingt in kerstlingerie voor Victoria’s Secret
Lees ook:Dit dragen Victoria’s Secret Angels voor Valentijn
Lees ook:Pikante modellen in zwemkleding van Victoria’s Secret

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Beha Victoria´s Secret zorgt voor snijwond

  1. ik dus -__-

    als dat zo was waren er toch wel meer met dat probleem :S

      /   Reply  / 
  2. rc auto

    er was er maar 1 van gemaakt misschien

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>