Tip voor luie, hongerige jongeren

Pizza aan huis is natuurlijk erg fijn als je een dag écht te lui bent om de deur uit te gaan of om te koken. Maar goed, een bezorgde gezonde maaltijd is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Nou is dat nog niet zo lastig want er zijn meer restaurants die bezorgen dan je denkt! En er wordt ook steeds meer gebruik van gemaakt, de bestellingen nemen elke maand met 15 procent toe. Bij justeat.nl zijn er binnenkort 1000 restaurants aangesloten (vorig jaar nog 400), en bij thuisbezorgd.nl vind je ruim 1500 eetgelegenheden. Ideaal! Foto: Deze pizza ziet er toch wel heel verleidelijk uit!

Lees ook:‘Eet pizza’s', net als Italië tegen Duitsland speelt
Lees ook:Etentje reserveren we steeds vaker via site of app
Lees ook:Kok Jamie Oliver heel erg invloedrijk
Lees ook:Overgewicht is besmettelijk
Lees ook:Oranjefans massaal op zoek naar hotels in Brazilië

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Tip voor luie, hongerige jongeren

 1. willem

  doe mij ook maar zo een! goddamn ik krijg honger als ik dat zie.

    /   Reply  / 
 2. Sara

  Over hapjebestellen.nl
  http://www.hapjebestellen.nl richt zich op alle restaurants in Nederland met bezorgservice. Te denken aan een pizzeria, shoarmazaak, spareribs lijn of zelfs uw lokale chinees restaurant met bezorgservice.
  http://www.hapjebestellen.nl is opgericht in 2006 en het is een onafhankelijke eten-bestelsite die zich richt op bemiddelen tussen de consument die graag op een snelle en eenvoudige manier zijn pizza, chinees of spareribs wilt bestellen en de bezorgrestaurants die graag extra omzet willen genereren. hapjebestellen.nl behoort tot één van de grotere eten-bestelsites van Nederland en verzorgt dagelijks vele bestellingen voor haar ruim 600 bezorgrestaurants door heel Nederland.

    /   Reply  / 
  1. Pizza Bestellen

   Anders maak je ff reklame voor je bedrijf.. pff

     /   Reply  / 
 3. Pizza Bestellen

  Just-Eat is echt de beste site! Ik bestel hier altijd en als er iets fout gaat wordt ik altijd goed geholpen (wat je van thuisbezorgen.nl) niet kan zeggen. :P Voor de mensen die Just-Eat ook willen proberen, hier de goede link om eten te bestellen: http://www.justeat.nl

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>